Goedkope aanbieding vakantie Brac 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Bluesun Borak

Prijs (per persoon)€566,-€775,- -27%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 25 mei 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Kroatië »  Brac »  Bol
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Beste vakantie Kroatië. 8 Dagen logies ontbijt in Bluesun Borak, Bol. Geen € 775,- maar slechts € 566,-  (per persoon). Goedkope aanbieding vakantie Brac - Kroatië met vertrek op zaterdag 25 mei 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.8

Last minute 3* Brac - Kroatië € 566,- 【Bluesun Borak】

8 daagse autovakantie naar Bluesun Borak in bol, kroatie. Bluesun Borak is rustig gelegen in de plaats Bol, aan de kust van Kroatie. Het hotel is aan het strand gelegen en beschikt over een fijn zwembad met zonneterras waar je heerlijk kunt genieten van de zon. De meerdere bars zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt en ook de kids zullen zich hier prima vermaken in de speeltuin of miniclub.

autovakantie Kroatië | last minute vakantie Kroatië | vakantie Kroatië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 mei 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!