Top autovakantie Veneto 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Germania

Prijs (per persoon)€318,-€413,- -23%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 14 september 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Veneto »  Bibione
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Geweldige autovakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Germania, Bibione. Geen € 413,- maar slechts € 318,-  (per persoon). Top autovakantie Veneto - Italië met vertrek op zaterdag 14 september 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.9

Met auto 3* Veneto - Italië € 318,- ⁂ 8 dagen logies ontbijt

8 daagse autovakantie naar Germania in bibione, italie. Het 3-sterrenhotel Germania is een fijn plekje om even tot rust te komen en het mooie Bibione te ontdekken. Je begint je dag eerst met een lekker ontbijt in het restaurant van het hotel en springt dan het zwembad in voor een verkoelende duik. Daarna kan je urenlang wegdromen op een ligbedje met een parasol of wandel je richting het strand om te ontspannen op het zand. Ook voor kinderen is Bibione en het Germania hotel ideaal. Er is namelijk een buffet, kinderbad en animatie voor de kleine avonturiers. Verder vind je er een zonneterras met zeezicht op de 5e verdieping en verblijf je in een ruime kamer. Heb jij je koffer al ingepakt?

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 14 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-07-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!