Lekker goedkoop op vakantie Umbrie 🚗️ 8 Dagen logies Le Tre Isole

Prijs (per persoon)€231,-€330,- -30%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Italië »  Umbrie »  S. Feliciano Trasimeno
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Korting vakantie Italië. 8 Dagen logies in Le Tre Isole, S. Feliciano Trasimeno. Geen € 330,- maar slechts € 231,-  (per persoon). Lekker goedkoop op vakantie Umbrie - Italië met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.4

Bungalow 3* Umbrie - Italië € 231,- ▷ eigen vervoer

8 daagse autovakantie naar Le Tre Isole in s. feliciano trasimeno, italie. Het vakantiepark Le Tre Isole in S. Feliciano Trasimeno is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Het Trasimeense meer ligt op slechts 200 meter afstand. Met een huurfiets kan je de mooie omgeving ontdekken of doe je liever mee met een van de sportieve activiteiten? De animatie in het hoogseizoen maakt het aanbod compleet!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!