Snel vertrekken autovakantie Toscane ➡️ 8 Dagen logies I Cancelli

Prijs (per persoon)€159,-€294,- -46%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 2 september 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Italië »  Toscane »  Palazzuolo Sul Senio
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Snel vertrekken met een autovakantie Italië. 8 Dagen logies in I Cancelli, Palazzuolo Sul Senio € 159,-  (per persoon). Snel vertrekken autovakantie Toscane - Italië met vertrek op zaterdag 2 september 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

I Cancelli

8 daagse autovakantie naar I Cancelli in palazzuolo sul senio, italie. I Cancelli is een middenklasse 3-sterren appartement in Palazzuolo sul Senio. De prachtige omgeving met vele heuvels is perfect voor iedereen die van wandelen houdt. Ook ligt er in het bos naast het park een fitness parcours, waar je gratis gebruik van kunt maken. In dit vakantiepark is er van alles te doen en te beleven voor de kids. Zo zijn er twee zwembaden, een voetbalveld en een leuke speeltuin. Boek jouw vakantie naar I Cancelli en kom helemaal tot rust in je eigen comfortabele appartement!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!