Stuntprijs autovakantie Sardinie ➡️ 8 Dagen logies Vista Blue Resort

Prijs (per persoon)€200,-€385,- -48%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opWoensdag 11 oktober 2023
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Italië »  Sardinie »  Alghero
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Beste aanbieding herfstvakantie Italië. 8 Dagen logies in Vista Blue Resort, Alghero € 200,-  (per persoon). Stuntprijs autovakantie Sardinie - Italië met vertrek op woensdag 11 oktober 2023 ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Vista Blue Resort

8 daagse autovakantie naar Vista Blue Resort in alghero, italie. Vista Blu Resort is een luxe 4-sterren appartement in Alghero. In dit appartement geniet je van een aangename vakantie. De prachtige natuurrijke omgeving is zeker een bezoekje waard en dat kan dan ook perfect per fiets. Blijf je liever op het complex, geniet dan vanaf een ligbedje of zwem een aantal baantjes in het zwembad. Vanaf hier heb je trouwens een prachtig uitzicht over de zee, bossen en bergen. Boek jouw vakantie naar Vista Blue Resort en geniet van een heerlijke vakantie in Italie!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 11 oktober 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-06-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!