Geheime aanbieding vakantie Rome 🚗️ 3 Dagen logies The Building

Prijs (per persoon)€125,-€216,- -42%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 3 september 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Rome »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkoop op vakantie Italië. 3 Dagen logies in The Building, Rome. Geen € 216,- maar slechts € 125,-  (per persoon). Geheime aanbieding vakantie Rome - Italië met vertrek op dinsdag 3 september 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.3

Toeren 4* Rome - Italië € 125,- 【Prijsvrij】

3 daagse stedentrip naar The Building in rome, italie. De culturele geschiedenis van Italie ontdekken met een steden trip Rome? Kies dan voor hotel The Building: een 4-sterren hotel centraal gelegen in de stad. Slaap in elegante kamers en sta op met een heerlijk ontbijt. Wandel direct de stad in en gebruik gemakkelijk de metro. Zin om deze historische stad te ontdekken? Pak snel je koffer voor hotel The Building!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 3 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!