Wegens success verlengd! autovakantie Puglia ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Dimora Sant Anna

Prijs (per persoon)€270,-€519,- -48%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 oktober 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Puglia »  Carovigno
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

NU met korting! autovakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Dimora Sant Anna, Carovigno € 270,-  (per persoon). Wegens success verlengd! autovakantie Puglia - Italië met vertrek op dinsdag 1 oktober 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Dimora Sant Anna

8 daagse autovakantie naar Dimora Sant Anna in carovigno, italie. Dimora Sant Anna geeft je de mogelijkheid te overnachten in een bijzondere, authentieke accommodatie met hedendaags comfort. Dit hotel ligt midden in het centrum van Carovigno en is om die reden erg gunstig gelegen! Binnen enkele meters vind je diverse restaurants en winkels. Ook is het Middeleeuwse kasteel dat naast dit hotel ligt de moeite waard om te bezoeken!

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 oktober 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-11-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!