Super goedkoop op vakantie Napels ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Nuovo Rebecchino

Prijs (per persoon)€357,-€638,- -44%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 3 augustus 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Napels »  Napels
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Actieprijs zomervakantie Italië. 8 Dagen logies ontbijt in Nuovo Rebecchino, Napels. Geen € 638,- maar slechts € 357,-  (per persoon). Super goedkoop op vakantie Napels - Italië met vertrek op zaterdag 3 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7.7

Met auto 3* Napels - Italië € 357,- ✓ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Nuovo Rebecchino in napels, italie. Nuovo Rebecchino is een eenvoudig hotel gelegen in het prachtige Napels. Dit hotel bestaat al sinds 1890 en is met name door de centrale ligging en de voordelige prijs zeker een aanrader. De kamers zijn net en klassiek ingericht. Met het openbaar vervoer dat op loopafstand ligt verken je gemakkelijk de stad en de omliggende omgeving.

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!