Relaxte autovakantie Maggioremeer ⭐ 8 Dagen logies ontbijt Flora

Prijs (per persoon)€553,-€878,- -37%
Boekingskosten€-
Vertrek opZaterdag 30 september 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Maggioremeer »  Stresa
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Inpakkers prijs autovakantie Italië ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Flora, Stresa € 553,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Relaxte autovakantie Maggioremeer - Italië met vertrek op zaterdag 30 september 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Flora

8 daagse autovakantie naar Flora in stresa, italie. Hotel Flora is Stresa is de ideale plek voor een stressloze vakantie. Het 3-sterrenhotel in Stresa is gelegen aan het Maggioremeer in Italie, waardoor je makkelijk een dag aan het meer kan doorbrengen. Neem een frisse duik in het zwembad en warm lekker op in de zon op het zonneterras. Op 100 meter van het hotel ligt een steiger waarvan je een boottocht over het meer kan maken

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 30 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-05-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!