Waanzinnige deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Scott House

Prijs (per persoon)€116,-€147,- -21%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 5 januari 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Lazio »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Ideale prijs vakantie Italië. 4 Dagen logies ontbijt in Scott House, Rome € 116,-  (per persoon). Waanzinnige deal vakantie Lazio - Italië met vertrek op vrijdag 5 januari 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7.7

Scott House

4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Scott House. Gratis wandeling onbekend Rome, Fijn verblijf voor zacht prijsje, Lopend naar gezellig Monti, Begin met Italiaans ontbijtje, Met de metro zó in Vaticaanstad, Handig met Termini om de hoek & inclusief transfers.. Ben je op zoek naar een uitstekend hotel voor een fijne prijs? Hier ben je aan het juiste adres voor een stedentrip naar deze Italiaanse hoofdstad. De kamers van het hotel zijn gerenoveerd en het hotel heeft een goede ligging. Je loopt gemakkelijk naar een paar populaire bezienswaardigheden, waaronder Basiliek Santa Maria Maggiore. Je kunt ook gewoon de metro pakken, die vertrekt om de hoek van het hotel. Dan sta je binnen een paar haltes in Vaticaanstad!

Waanzinnige deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Scott House
Waanzinnige deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Scott House
Waanzinnige deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Scott House
Waanzinnige deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Scott House

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Gratis wandeling onbekend Rome
  • Fijn verblijf voor zacht prijsje
  • Lopend naar gezellig Monti
  • Begin met Italiaans ontbijtje
  • Met de metro zó in Vaticaanstad
  • Handig met Termini om de hoek & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 januari 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!