Super deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Columbia

Prijs (per persoon)€151,-€216,- -30%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opMaandag 6 november 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Italië »  Lazio »  Rome
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

TIP! vakantie Italië. 4 Dagen logies ontbijt in Columbia, Rome € 151,-  (per persoon). Super deal vakantie Lazio - Italië met vertrek op maandag 6 november 2023 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.8

Columbia

4-daagse Stedentrip naar Lazio bij Columbia. Gratis wandeling onbekend Rome, Gerund door hartelijke familie, Ontbijten onder de zonnestralen, Eenvoudig naar Vaticaanstad, Drankje op het dakterras, Omgeven door goede restaurants & inclusief transfers.. Hotel Columbia is een fijn hotel met drie sterren in het centrum van Rome. Hier kun je lopend naar highlights zoals het Colosseum of het Forum Romanum. Overnachten doe je hier een comfortabele kamers met gratis WiFi en de aanwezigheid van een dakterras is een mooie extra om de dag af te sluiten onder het genot van een drankje.

Super deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Columbia
Super deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Columbia
Super deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Columbia
Super deal vakantie Lazio ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Columbia

autovakantie Italië | last minute vakantie Italië | vakantie Italië

Vakantie highlights

  • Gratis wandeling onbekend Rome
  • Gerund door hartelijke familie
  • Ontbijten onder de zonnestralen
  • Eenvoudig naar Vaticaanstad
  • Drankje op het dakterras
  • Omgeven door goede restaurants & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Bar
  • Roomservice,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-09-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!