Deal autovakantie Disneyland Parijs 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Grand Magic

Prijs (per persoon)€584,-€885,- -34%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 1 februari 2025
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Disneyland Parijs »  Marne La Vallee
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Lekker op autovakantie Frankrijk. 8 Dagen logies ontbijt in Grand Magic, Marne La Vallee. Geen € 885,- maar slechts € 584,-  (per persoon). Deal autovakantie Disneyland Parijs - Frankrijk met vertrek op zaterdag 1 februari 2025 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.6

Toeren 4* Disneyland Parijs - Frankrijk € 584,- | samen met de kids

8 daagse autovakantie naar Grand Magic in marne la vallee, frankrijk. Wil jij binnenkort het fantastische Disneyland Paris ontdekken? Blijf dan zeker een paar daagjes en met name in het 4-sterrenhotel Magic Circus in Parijs. Perfect voor families met jonge kinderen! Je bent waarschijnlijk urenlang plezier aan het beleven samen met Mickey en Minnie Mouse, Pluto en alle andere vriendelijke Disney vriendjes. Maar zodra je weer terug bent in het hotel, of je wilt gewoon even een dagje om te ontspannen, neem dan een fijne plons in het binnenzwembad en laat de kids de spelletjesruimte ontdekken. Daarnaast verblijf je ook nog eens in een moderne themakamer, en als de kinderen dat leuk vinden, een kamer met een stapelbed. Wat een feest in het Magic Circus hotel!

autovakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 februari 2025. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!