Snel vertrekken met een vakantie Ardèche ⭐ 5 Dagen logies Lou Castel

Prijs (per persoon)€405,-€736,- -45%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 21 juni 2024
Verblijf5 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Frankrijk »  Ardèche »  Casteljau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Binnen 1 week op vakantie Frankrijk. 5 Dagen logies in Lou Castel, Casteljau. Geen € 736,- maar slechts € 405,-  (per persoon). Snel vertrekken met een vakantie Ardèche - Frankrijk met vertrek op vrijdag 21 juni 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Mooie natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7.5

Vakantie 3* Ardèche - Frankrijk € 405,- ✓ TUI

5-daagse Autovakantie naar Ardèche bij Lou Castel. De résidence ligt in het hart van de Ardèche en in de omgeving heeft u voldoende mogelijkheden voor zowel culturele als actieve uitstapjes.

Vakantie 3* Ardèche - Frankrijk € 405,- ✓ TUI
Vakantie 3* Ardèche - Frankrijk € 405,- ✓ TUI
Vakantie 3* Ardèche - Frankrijk € 405,- ✓ TUI
Vakantie 3* Ardèche - Frankrijk € 405,- ✓ TUI

autovakantie Frankrijk | last minute vakantie Frankrijk | vakantie Frankrijk

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Bar
  • Entertainment
  • Supermarkt
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 21 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!