Geweldige aanbieding autovakantie Rijn 🚗️ 8 Dagen logies ontbijt Bellevue Rheinhotel

Prijs (per persoon)€661,-€816,- -19%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDinsdag 1 augustus 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Rijn »  Boppard
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Last minute korting zomervakantie Duitsland. 8 Dagen logies ontbijt in Bellevue Rheinhotel, Boppard € 661,-  (per persoon). Geweldige aanbieding autovakantie Rijn - Duitsland met vertrek op dinsdag 1 augustus 2023 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Bellevue Rheinhotel

8 daagse autovakantie naar Bellevue Rheinhotel in boppard, duitsland. Bellevue Rheinhotel is een gezellig 4-sterrenhotel in Boppard en is een familie gerund hotel sinds 1887. De ligging aan de rivier de Rijn zorgt voor een prachtig uitzicht en leuke wateractiviteiten. Het fijne spacenter beschikt over o.a. een binnenzwembad en sauna waar je prima kunt ontspannen na een dagje wandelen of fietsen. Met meerdere restaurants waaronder eentje in de wijnkelder wordt het heerlijk culinair genieten. Dit prachtige hotel is perfect voor een ontspannende vakantie!

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 augustus 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-07-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!