Hoogste korting vakantie Nordrhein Westfalen ➡️ 4 Dagen logies ontbijt Ibis Aken

Prijs (per persoon)€214,-€261,- -18%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 8 november 2024
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Nordrhein Westfalen »  Aken
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

TIP! vakantie Duitsland. 4 Dagen logies ontbijt in Ibis Aken, Aken. Geen € 261,- maar slechts € 214,-  (per persoon). Hoogste korting vakantie Nordrhein Westfalen - Duitsland met vertrek op vrijdag 8 november 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8.2

Roadtrip 4* Nordrhein Westfalen - Duitsland € 214,- 【4 dagen logies ontbijt】

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Ibis Aken. Ontdek de stad Aken, Dom van Aken, Drankje op het terras, Centrale ligging, Op loopafstand van het centrum. Net over de grens ligt de Keizerstad Aken. Een leuke bestemming voor een weekend weg. Het hotel ligt op circa 1 minuut lopen van het centrum en is van alle gemakken voorzien. De Dom van Aken, het oude centrum en de 'Elisenbrunnen' mag je niet missen. De "Elisenbrunnen' is een architectonische highlight en staat symbool voor de kuur -en badcultuur in de stad. De steden Bonn, Keulen en Düsseldorf zijn goed te combineren met een weekendtrip Aken. Een leuke tip is het schilderachtige Kornelimünster. Dit is een deel van Aken dat bijna volledig intact gebleven historische dorpskern heeft. Ook is het de toegangspoort tot het Nationalpark Eifel. Een mooi park om de wandel en fietsen.

Roadtrip 4* Nordrhein Westfalen - Duitsland € 214,- 【4 dagen logies ontbijt】
Roadtrip 4* Nordrhein Westfalen - Duitsland € 214,- 【4 dagen logies ontbijt】
Roadtrip 4* Nordrhein Westfalen - Duitsland € 214,- 【4 dagen logies ontbijt】
Roadtrip 4* Nordrhein Westfalen - Duitsland € 214,- 【4 dagen logies ontbijt】

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantie highlights

  • Ontdek de stad Aken
  • Dom van Aken
  • Drankje op het terras
  • Centrale ligging
  • Op loopafstand van het centrum

Faciliteiten accommodatie

  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 8 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!