Vroege vogels korting autovakantie Eifel ➡️ 8 Dagen logies Dormio Resort Eifeler Tor

Prijs (per persoon)€470,-€783,- -40%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZaterdag 1 juni 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Duitsland »  Eifel »  Heimbach
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Lekker goedkoop op autovakantie Duitsland. 8 Dagen logies in Dormio Resort Eifeler Tor, Heimbach € 470,-  (per persoon). Vroege vogels korting autovakantie Eifel - Duitsland met vertrek op zaterdag 1 juni 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 4 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Dormio Resort Eifeler Tor

8 daagse autovakantie naar Dormio Resort Eifeler Tor in heimbach, duitsland. Het luxe 4-sterren vakantiepark Dormio Eifeler Tor Resort in Heimbach is een fantastisch verblijf voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie. Want er is hier altijd iets te doen, voor jong en oud. Terwijl de kids zich vermaken in de kidsclub kunnen de ouders en grootouders genieten van een kopje koffie in de mooie tuin. Het landschap van de Eifel is namelijk echt prachtig! Daarna kunnen je met z'n allen in een van de zwembaden springen, een eindje gaan fietsen of het gezellige centrum induiken. Liever op het park blijven? Geen probleem! Ga bijvoorbeeld lekker lunchen bij Imbiss Der Turm (en geniet van nederlandse snacks), laat de kinderen rondrennen in de speeltuinen of relax in het spacenter. Kortom, een vakantie in Dormio Eifeler Tor Resort biedt voor ieder wat wils. Ga je mee?

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 juni 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-09-01. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!