Goedkoop op autovakantie Berlijn ⏩ 3 Dagen logies RIU Plaza Berlin

Prijs (per persoon)€70,-€115,- -39%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opDonderdag 1 augustus 2024
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding zomervakantie Duitsland. 3 Dagen logies in RIU Plaza Berlin, Berlijn. Geen € 115,- maar slechts € 70,-  (per persoon). Goedkoop op autovakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op donderdag 1 augustus 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8

Met auto 4* Berlijn - Duitsland € 70,- ➤ Prijsvrij

3 daagse stedentrip naar RIU Plaza Berlin in berlijn, duitsland. Geniet van alles wat de stad Berlijn te bieden heeft in het hotel RIU Plaza Berlin. Een magnifiek 4-sterren stadshotel midden in het centrum. Het hotel is speciaal ontworpen om de beste faciliteiten aan te bieden zodat je kunt genieten van een authentieke stadsreis. Ontwaak in de heerlijk zachte bedden en ruime luxe kamers met een fris interieur. Laat je verrassen door de hoogstaande kwaliteit en warme service van RIU Plaza Berlin!

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 augustus 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-05-13. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!