Wegens success verlengd! vakantie Berlijn ➡️ 8 Dagen logies ontbijt Comfort Lichtenberg

Prijs (per persoon)€243,-€289,- -16%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 1 november 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Duitsland »  Berlijn »  Berlijn
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Earlybird aanbieding vakantie Duitsland. 8 Dagen logies ontbijt in Comfort Lichtenberg, Berlijn. Geen € 289,- maar slechts € 243,-  (per persoon). Wegens success verlengd! vakantie Berlijn - Duitsland met vertrek op vrijdag 1 november 2024 ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

9

Vakantie 3* Berlijn - Duitsland € 243,- ▷ Prijsvrij

8 daagse autovakantie naar Comfort Lichtenberg in berlijn, duitsland. Comfort Lichtenberg is een fijn hotel aan de rand van het centrum van Berlijn. Er zijn diverse mogelijkheden om met het openbaar vervoer gemakkelijk in het stadscentrum te komen. Naast het zien van vele hotspots van Berlijn, heb je ook in het hotel genoeg recreatiemogelijkheden. Zo kun je gezellig gaan bowlen, kiezen voor een potje biljart of relaxen in de lounge of aan de bar.

autovakantie Duitsland | last minute vakantie Duitsland | vakantie Duitsland

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 1 november 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-03-29. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!