Vroege vogels korting autovakantie Midden Jutland 🚗️ 8 Dagen logies Skallerup Seaside Resort

Prijs (per persoon)€356,-€614,- -42%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 1 september 2024
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Denemarken »  Midden Jutland »  Hjorring
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Aanbieding autovakantie Denemarken. 8 Dagen logies in Skallerup Seaside Resort, Hjorring € 356,-  (per persoon). Vroege vogels korting autovakantie Midden Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 1 september 2024 ➡️ Verblijf in 4 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

7

Skallerup Seaside Resort

8 daagse autovakantie naar Skallerup Seaside Resort in hjorring, denemarken. Een topper voor gezinnen met kinderen! Bij het 4-sterren vakantiepark Skallerup Seaside Resort in Denemarken geniet je van een uitgebreid animatieprogramma, het tropisch zwemparadijs met een leuke waterglijbaan en alle binnen-en buitensporten. Van tafeltennis tot klimmen en van trampoline springen tot ravotten in het speelparadijs. Een groot voordeel van dit vakantiepark is dat je met een paar voetstappen sta je op het strand van Hjorring, ideaal! Dit is een échte aanrader voor een fijn verblijf in Denemarken met kinderen!

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 1 september 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-12-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!