Dagaanbieding vakantie Kopenhagen ⏩ 8 Dagen logies ontbijt Wakeup Copenhagen on Borgergade

Prijs (per persoon)€381,-€586,- -35%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 19 april 2024
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie2 Sterren hotel
Bestemming Denemarken »  Kopenhagen »  Kopenhagen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Snel op vakantie Denemarken. 8 Dagen logies ontbijt in Wakeup Copenhagen on Borgergade, Kopenhagen. Geen € 586,- maar slechts € 381,-  (per persoon). Dagaanbieding vakantie Kopenhagen - Denemarken met vertrek op vrijdag 19 april 2024 ➡️ Verblijf in 2 sterren hotel ➡️ Nu veilig boeken bij Prijsvrij!

8.5

Last minute Kopenhagen - Denemarken € 381,- ⁂ TourDealz

8 daagse autovakantie naar Wakeup Copenhagen on Borgergade in kopenhagen, denemarken. Het Wakeup Copenhagen on Borgergade hotel is een goed hotel met hoge kwaliteit van service en kamers. Het hotel is relatief nieuw en met de inrichting is met alles rekening gehouden. Het hotel heeft een erg gunstige ligging in Kopenhagen. Binnen enkele minuten sta je zowel op de Nyhavn als in de winkelstraat.

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 19 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2024-04-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!