Goedkoopste aanbieding vakantie Jutland ➡️ 4 Dagen logies LEGOLAND® Holiday Village

Prijs (per persoon)€274,-€442,- -38%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opZondag 28 april 2024
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming Denemarken »  Jutland »  Billund
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Veel korting vakantie Denemarken. 4 Dagen logies in LEGOLAND® Holiday Village, Billund. Geen € 442,- maar slechts € 274,-  (per persoon). Goedkoopste aanbieding vakantie Jutland - Denemarken met vertrek op zondag 28 april 2024 ➡️ Kindvriendelijk ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

7.7

Last minute 3* Jutland - Denemarken € 274,- 【LEGOLAND® Holiday Village】

4-daagse Autovakantie naar Jutland bij LEGOLAND® Holiday Village. Met gratis LEGO® cadeau van 22 maart tot 3 november, Met resortpas naar Aquadome van 22 maart tot 3 november, LEGOLAND park op loopafstand, Slapen in een wijnvat, Of in cottage vol LEGO® details, Met veel LEGO® details & inclusief transfers.. In LEGOLAND® Holiday Village kun je slapen in een gethematiseerde houten cottage of een wijnvat, de keuze is aan jou! Het comfort en de grootte van het vertrek verschilt per type. In 2017 zijn de oosterse Ninjago cottages en de knusse wijnvaten gebouwd! De Ninjago cottages zijn sfeervol en in Ninjago stijl ingericht. De Wild West cottages zijn kleiner, ouder en hebben een eenvoudige inrichting. Een verblijf in een wijnvat is totaal iets anders, verwacht geen grote ruimte met allerlei luxe, hier is het de eenvoud die voor de sfeer zorgt! Bij verblijf in het wijnvat is het ontbijt in het restaurant bij de prijs inbegrepen. Bij verblijf in de cottages zijn geen maaltijden inbegrepen. Het park is opgedeeld in meerdere delen met elk een eigen thema. Zo staan de Wild West cottages in Alaska en de wijnvaten in een sfeervol laantje. Overal zijn LEGO® details doorgevoerd die de thema's versterken, zo hangen er LEGO geweren in de Wild West cottages en lopen er LEGO beren rond deze cottages. Sinds 2017 kunnen kinderen terecht in de grootse Ninjago speeltuin en ravotten als echte Ninja's. Het park is perfect gelegen in Billund, naast Vakantiepark Lalandia (ca. 100 m), op ca. 400 m van het LEGOLAND park en WOW PARK op ca. 1 km. Boek een resortpas bij je verblijf erbij en je hebt naast onbeperkt bezoek aan het LEGOLAND park ook de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van het naburige Aquadome en indoor speelparadijs van Lalandia. Verder kun je met deze pas gratis naar safaripark GIVSKUD ZOO.

Last minute 3* Jutland - Denemarken € 274,- 【LEGOLAND® Holiday Village】
Last minute 3* Jutland - Denemarken € 274,- 【LEGOLAND® Holiday Village】
Last minute 3* Jutland - Denemarken € 274,- 【LEGOLAND® Holiday Village】
Last minute 3* Jutland - Denemarken € 274,- 【LEGOLAND® Holiday Village】

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantie highlights

 • Met gratis LEGO® cadeau van 22 maart tot 3 november
 • Met resortpas naar Aquadome van 22 maart tot 3 november
 • LEGOLAND park op loopafstand
 • Slapen in een wijnvat
 • Of in cottage vol LEGO® details
 • Met veel LEGO® details & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Wasmachines (zelfservice)
 • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 28 april 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-04-08. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!