Inpakkers deal vakantie Akershus ➡️ 15 Dagen - 15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden

Prijs (per persoon)€2677,-€3522,- -24%
Boekingskosten€0,-
Vertrek opVrijdag 5 juli 2024
Verblijf15 Dagen -
AccommodatieHotel
Bestemming Denemarken »  Akershus »  Asker
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Bodemprijs zomervakantie Denemarken. 15 Dagen - in 15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden, Asker. Geen € 3522,- maar slechts € 2677,-  (per persoon). Inpakkers deal vakantie Akershus - Denemarken met vertrek op vrijdag 5 juli 2024 ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

10

Met auto Akershus - Denemarken € 2677,- ▷ 15 dagen -

15-daagse rondreis Natuurlijk Noorwegen en Zweden. Stockholm en Oslo, wereldsteden, Vissen op het Vättermeer, Glooiend Zweden, ruig Noorwegen, De Hardangervidda en Sognefjord, Heerlijk wandelen en fietsen, Een reis om nooit te vergeten & inclusief transfers.. Een prachtige reis met een combinatie van het glooiende Zweden en het ruige fjordenlandschap van Noorwegen. De wereldsteden Stockholm en Oslo worden natuurlijk aangedaan, maar ook de oude Hanzestad Bergen wordt niet vergeten. Dit is een rondreis met tegenstellingen; de rust van de natuur, de drukte van de stad, de lieflijkheid van het Zweedse landschap tegenover de onvoorspelbare natuur van de fjordengebied. Genoeg afwisseling. Geniet van de pracht en praal van Scandinavië.

Met auto Akershus - Denemarken € 2677,- ▷ 15 dagen -
Met auto Akershus - Denemarken € 2677,- ▷ 15 dagen -
Met auto Akershus - Denemarken € 2677,- ▷ 15 dagen -
Met auto Akershus - Denemarken € 2677,- ▷ 15 dagen -

autovakantie Denemarken | last minute vakantie Denemarken | vakantie Denemarken

Vakantie highlights

  • Stockholm en Oslo
  • Wereldsteden
  • Vissen op het Vättermeer
  • Glooiend Zweden
  • Ruig Noorwegen
  • De Hardangervidda en Sognefjord
  • Heerlijk wandelen en fietsen
  • Een reis om nooit te vergeten & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 5 juli 2024. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2024-06-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!