Korting autovakantie West Vlaanderen ⭐ 4 Dagen logies Zeewind Bredene

Prijs (per persoon)€318,-€436,- -27%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opVrijdag 29 september 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming België »  West Vlaanderen »  Bredene
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Bodemprijs autovakantie België. 4 Dagen logies in Zeewind Bredene, Bredene € 318,-  (per persoon). Korting autovakantie West Vlaanderen - België met vertrek op vrijdag 29 september 2023 ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

9

Zeewind Bredene

4-daagse Autovakantie naar West Vlaanderen bij Zeewind Bredene. Uitwaaien aan zee, Belgische kust, Dichtbij en toch in het buitenland, Bezoek Oostende of Brugge, Rustig vakantiepark, Veel voordeel in voor -en naseizoen. Ontsnappen aan de drukte en de heerlijke zeebries voelen? Dan ben je bij Zeewind Bredene aan het juiste adres. Door de gunstige ligging aan de kust is iedere dag een échte vakantiedag. De levendige omgeving leent zich perfect om per fiets te gaan ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een uitstapje richting Oostende, Brugge of het gezellige De Haan. De vakantiewoningen zijn goed onderhouden en bieden genoeg comfort voor een ontspannen vakantie. Kortom toch nog even lekker weg én naar het buitenland? Dan is Zeewind Bredene echt iets voor jou.

Korting autovakantie West Vlaanderen ⭐ 4 Dagen logies Zeewind Bredene
Korting autovakantie West Vlaanderen ⭐ 4 Dagen logies Zeewind Bredene
Korting autovakantie West Vlaanderen ⭐ 4 Dagen logies Zeewind Bredene
Korting autovakantie West Vlaanderen ⭐ 4 Dagen logies Zeewind Bredene

autovakantie België | last minute vakantie België | vakantie België

Vakantie highlights

  • Uitwaaien aan zee
  • Belgische kust
  • Dichtbij en toch in het buitenland
  • Bezoek Oostende of Brugge
  • Rustig vakantiepark
  • Veel voordeel in voor -en naseizoen

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Tennis
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-08-09. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!