Last minute autovakantie Limburg 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Eburon

Prijs (per persoon)€166,-€227,- -27%
Boekingskosten€40,-
Vertrek opZondag 3 september 2023
Verblijf4 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming België »  Limburg »  Tongeren
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Last minute aanbieding autovakantie België. 4 Dagen logies ontbijt in Eburon, Tongeren € 166,-  (per persoon). Last minute autovakantie Limburg - België met vertrek op zondag 3 september 2023 ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Wandelen in de natuur ➡️ Nu veilig boeken bij TUI!

8

Eburon

4-daagse Autovakantie naar Limburg bij Eburon. Slapen in voormalig klooster, Ligt in hartje Tongeren, Bezoek de antiekmarkt, Luxe badkamers met regendouche, Gallo-Romeins Museum vlakbij, Tal van bezienswaardigheden. Even heerlijk er tussenuit naar een uniek hotel net over grens. Het hippe Eburon hotel is gebouwd in een klooster en heeft een bijzondere ambiance. In de oudste stad van België kijk je elke dag je ogen uit, de prachtige overblijfselen van de Romeinen blijven niet onopgemerkt. Verwen jezelf en breng een bezoek aan het Toscane van Vlaanderen! Ga op zondagochtend naar de grootste antiek en brocantemarkt van de Benelux. Deze markt start voor de deur, dus ver hoef je niet te gaan! Of breng een bezoek aan het Gallo Romeins Museum.

Last minute autovakantie Limburg 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Eburon
Last minute autovakantie Limburg 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Eburon
Last minute autovakantie Limburg 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Eburon
Last minute autovakantie Limburg 🚗️ 4 Dagen logies ontbijt Eburon

autovakantie België | last minute vakantie België | vakantie België

Vakantie highlights

  • Slapen in voormalig klooster
  • Ligt in hartje Tongeren
  • Bezoek de antiekmarkt
  • Luxe badkamers met regendouche
  • Gallo-Romeins Museum vlakbij
  • Tal van bezienswaardigheden

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 3 september 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-07-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!