Geweldige vakantie Ardennen ➡️ 4 Dagen logies Village de Vacances d'Oignies

Prijs€80,-€121,- -34%
Boekingskosten€37,50
Vertrek opMaandag 6 november 2023
Verblijf4 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren bungalow
Bestemming België »  Ardennen »  Oignies en Thierache
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Mooiste vakantie België ➡️ 4 Dagen logies in Village de Vacances d'Oignies, Oignies en Thierache € 80,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren bungalow ➡️ Geweldige vakantie Ardennen - België met vertrek op maandag 6 november 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

8

Village de Vacances d'Oignies

4-daagse Autovakantie naar Ardennen bij Village de Vacances d'Oignies. Midden in het bos, Rust en ruimte, Ideale locatie voor elk seizoen, Wandelen in de omgeving, Buitensporten, Geniet van het bourgondische leven. De bungalows van dit prachtige vakantiepark liggen verspreid in het natuurgebied Viroin Hermeton van 12 hectare. Rust en ruimte staan centraal op dit park waardoor er zelfs een kans bestaat om wilde dieren te spotten. In de lente ontwaakt de natuur uit zijn winterslaap en ontpopt de natuur zich. In de zomer heerst er een aangename temperatuur en staat alles in bloei. De herfst laat een mooi schouwspel zien omdat de boombladeren in heel kleurenpalet te zien zijn. De winter kan de omgeving in een winterwonderland omtoveren en waan je jezelf snel in kerstsferen.

Geweldige vakantie Ardennen ➡️ 4 Dagen logies Village de Vacances d'Oignies
Geweldige vakantie Ardennen ➡️ 4 Dagen logies Village de Vacances d'Oignies
Geweldige vakantie Ardennen ➡️ 4 Dagen logies Village de Vacances d'Oignies

autovakantie België | last minute vakantie België | vakantie België

Vakantie highlights

  • Midden in het bos
  • Rust en ruimte
  • Ideale locatie voor elk seizoen
  • Wandelen in de omgeving
  • Buitensporten
  • Geniet van het bourgondische leven

Faciliteiten accommodatie

  • Volleybal
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 6 november 2023. Onder de vernoemde boekingskosten is inbegrepen: Reserveringskosten, Calamiteitenfonds, SGR contributie. Eventuele lokale toeristenbelastingen zijn niet inbegrepen. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-05-06. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!