Last minute vakantie Västra Götaland 🚗️ Mullsjö

Prijs (p/p)€192,-€263,- -27%
Vertrek opDonderdag 1 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Zweden »  Västra Götaland »  Mullsjö
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Zweden ⏩ 4 Dagen in Mullsjö, Mullsjö ⏩ € 192,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Västra Götaland - Zweden met vertrek op donderdag 1 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7

Mullsjö

Hotel Müllsjö is gelegen op een rustige maar prachtige locatie aan het meer. Geniet hier van op en top Zweden, een Zweden zoals je het je voorstelt in je dromen. In de zomer een frisse duik in het heldere water of wat dacht je van een balletje slaan op de dichtbijgelegen golfbaan? Het is hier allemaal mogelijk. Ook sportieve activiteiten als kanoën, wandelen en fietsen worden hier aangeboden. Er liggen routes klaar voor een stevige wandeling. Voor wat meer ontspanning is er in het hotel een sauna en zwembad, sluit de middag af met een heerlijke cappuccino of drankje in de Oranjerie..

Last minute vakantie Västra Götaland 🚗️ Mullsjö
Last minute vakantie Västra Götaland 🚗️ Mullsjö
Last minute vakantie Västra Götaland 🚗️ Mullsjö
Last minute vakantie Västra Götaland 🚗️ Mullsjö

Faciliteiten accommodatie

  • Gelegen aan het meer
  • Actief genieten
  • Ontspannen en heerlijk eten
  • Een fijn hotel en een warm welkom
  • Al wandelend je hoofd leeg
  • Omgeven door de natuur

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!