Last minute vakantie Smaland 🚗️ Gyllene Uttern

Prijs (p/p)€216,-€304,- -29%
Vertrek opDonderdag 1 april 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Zweden »  Smaland »  Gränna
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Zweden ⏩ 4 Dagen in Gyllene Uttern, Gränna ⏩ € 216,- p/p ⏩ Verblijf in 4 sterren hotel ⏩ Last minute vakantie Smaland - Zweden met vertrek op donderdag 1 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Gyllene Uttern

Hotel Gyllene Uttern ligt pal naast het prachtige meer Vättern en het eilandje Visingö. Waan je in dit traditionele hotel met een ware ridderzaal, waar je zou denken dat je plots in de riddertijd beland bent. Geniet van het restaurant welke als doel heeft maaltijden te reserveren die net zo prachtig en van kwaliteit zijn als het uitzicht. Het kasteel word ook gebruikt voor bruiloften en had zelfs ooit 17 (!) bruiloften op dezelfde dag. In de omgeving is er genoeg te beleven voor jong en oud. Ga op avontuur in een luchtballon, paardrijden door het natuurreservaat Östra Vätterbranten, geniet van een wijnproeverij, zuurstokken maken of sla een hole-in-one op de golfbaan. Eindig de dag met een verwenmomentje in de gratis sauna..

Last minute vakantie Smaland 🚗️ Gyllene Uttern
Last minute vakantie Smaland 🚗️ Gyllene Uttern
Last minute vakantie Smaland 🚗️ Gyllene Uttern
Last minute vakantie Smaland 🚗️ Gyllene Uttern

Faciliteiten accommodatie

  • Ontdek de kasteelruïne
  • Prachtig uitzicht over het meer
  • Uitstekende keuken
  • Op avontuur in een luchtballon
  • ... of sla je slag op de golfbaan
  • Op steenworp afstand van Gränna

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!