Last minute autovakantie Halland ⏩ Lilla Radmannen

Prijs (per persoon)€1079,-€1285,- -16%
Vertrek opZondag 31 juli 2022
Verblijf9 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Zweden »  Halland »  Stockholm
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope zomervakantie Zweden ➡️ 9 Dagen in Lilla Radmannen, Stockholm ➡️ € 1079,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Halland - Zweden met vertrek op zondag 31 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9.4

Lilla Radmannen

9-daagse Autovakantie naar Halland bij Lilla Radmannen. Fietsroute van het jaar 2019, De eerste nationale fietsroute, Ontdek de havenstad Helsingborg, Geniet van de Zweedse eetcultuur, Langs de zandstranden, Bezoek het centrum van Göteborg, Incl. ontbijt en diner. Een sfeervol en rustig gelegen hotel met unieke kamers en een uitgebreid ontbijt, dat klinkt als een top verblijf. De ligging biedt volop mogelijkheden om de stad te ontdekken. Wandel in de vele parken, struin in de winkelstraat en geniet van de traditionele Zweedse gerechten. Van plan nog meer van de stad te zien? Neem dan de metro, ook die is om de hoek. Terug bij het hotel sluit je de dag af op het dakterras met spectaculair uitzicht.

Last minute autovakantie Halland ⏩ Lilla Radmannen
Last minute autovakantie Halland ⏩ Lilla Radmannen
Last minute autovakantie Halland ⏩ Lilla Radmannen
Last minute autovakantie Halland ⏩ Lilla Radmannen

Vakantie highlights

  • Fietsroute van het jaar 2019, De eerste nationale fietsroute, Ontdek de havenstad Helsingborg, Geniet van de Zweedse eetcultuur, Langs de zandstranden, Bezoek het centrum van Göteborg, Incl. ontbijt en diner

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 31 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!