Earlybird aanbieding autovakantie Valencia ⏩ Casual Valencia de las Artes 3 Dagen €37,-

Prijs (per persoon)€37,-€66,- -44%
Vertrek opZondag 6 augustus 2023
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Valencia »  Valencia
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Korting zomervakantie Spanje ➡️ 3 Dagen logies in Casual Valencia de las Artes, Valencia € 37,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Earlybird aanbieding autovakantie Valencia - Spanje met vertrek op zondag 6 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

8

Casual Valencia de las Artes

3 daagse stedentrip naar Casual Valencia de las Artes in valencia, spanje. Het Casual de las Artes hotel heeft de perfecte ligging in Valencia voor mensen die een stedentrip willen combineren met een heerlijke strandvakantie. Het hotel ligt namelijk tussen het centrum en het strand in waardoor beide goed te bereiken zijn. Daarnaast beschikt het hotel over onder andere een zwembad en een fitness.

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 6 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!