Last minute autovakantie Sevilla 🚗️ Las Casas de La Juderia de Sevilla

Prijs (per accommodatie)€52,-€67,- -22%
Vertrek opWoensdag 1 december 2021
Verblijf3 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren villa
Bestemming Spanje »  Sevilla »  Sevilla
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Spanje ⏩ 3 Dagen logies in Las Casas de La Juderia de Sevilla, Sevilla ⏩ € 52,- per accommodatie ⏩ Verblijf in 4 sterren villa ⏩ Last minute autovakantie Sevilla - Spanje met vertrek op woensdag 1 december 2021 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Las Casas de La Juderia de Sevilla

3 daagse stedentrip naar Las Casas de La Juderia de Sevilla in sevilla, spanje. In het prachtige oude centrum van Sevilla vind je het unieke en karakteristieke 4-sterrenhotel Las Casas de la Juderia de Sevilla. Vanuit het hotel kan je lopend naar de kathedraal en naar de gezellige pleinen en terrassen. Maar ook winkelen kan hier prima. Na een dag sight-seeing in de zomer, kan je relaxen bij het zwembad op het dakterras. Kom na een dag vol activiteiten helemaal tot rust in één van de authentieke kamers van Las Casas de la Judeira. Dit hotel staat bekend om de goede service en is de perfecte accommodatie voor een onvergetelijke stedentrip naar Sevilla in het zonnige Spanje!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 december 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-11-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!