Super vakantie Pays de la Loire ⏩ Village de la Mer

Prijs€90,-€132,- -32%
Vertrek opZaterdag 1 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren villa
Bestemming Spanje »  Pays de la Loire »  Talmont Saint Hilaire
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Village de la Mer, Talmont Saint Hilaire ➡️ € 90,-  ➡️ Verblijf in 3 sterren villa ➡️ Super vakantie Pays de la Loire - Spanje met vertrek op zaterdag 1 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Village de la Mer

8-daagse Autovakantie naar Pays de la Loire bij Village de la Mer. Comfortabele woningen, Zwemmen en sporten, Leuk voor zowel jong als oud, Opa en oma mee? 4-kamerwoning, Een plek om tot rust te komen, Circa 6 km van golfbaan. Een vakantiedorp voorzien van luxe, comfort en ontspanningsmogelijkheden voor zowel jong als oud. De golfbaan van Port Bourgenay ligt op circa 3 kilometer afstand.

Super vakantie Pays de la Loire ⏩ Village de la Mer
Super vakantie Pays de la Loire ⏩ Village de la Mer
Super vakantie Pays de la Loire ⏩ Village de la Mer
Super vakantie Pays de la Loire ⏩ Village de la Mer

Vakantie highlights

  • Comfortabele woningen, Zwemmen en sporten, Leuk voor zowel jong als oud, Opa en oma mee? 4-kamerwoning, Een plek om tot rust te komen, Circa 6 km van golfbaan

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Fitness
  • Tennis
  • Sauna
  • Stoombad
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 1 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!