Geweldige autovakantie Costa Dorada 🚗️ Playa Montroig - Canvas

Prijs (p/p)€102,-€121,- -16%
Vertrek opZondag 12 september 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie5 Sterren camping
Bestemming Spanje »  Costa Dorada »  Mont-Roig Del Camp
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Spanje ⏩ 4 Dagen in Playa Montroig - Canvas, Mont-Roig Del Camp ⏩ € 102,- p/p ⏩ Verblijf in 5 sterren camping ⏩ Geweldige autovakantie Costa Dorada - Spanje met vertrek op zondag 12 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

7.7

Playa Montroig - Canvas

Camping Playa Montroig in Montroig del Camp is een dorp op zich met zwembaden, waterglijbanen en watervallen. Maar ook sportfaciliteiten zoals tennisbanen en een multisportterrein, een supermarkt en zelfs een dokterspost ontbreken hier niet. Op het strand kun je meedoen met beachvolleybal of ga lekker watersporten, bijvoorbeeld surfen, kajakken of waterfietsen. Salou ligt 'om de hoek' en dat is prettig als je een beetje wilt shoppen of op zoek gaat naar een gezellig restaurantje. Ga een dag naar PortAventura, wij weten zeker dat zowel de kinderen en ouders een geweldige dag hebben. Ook een idee: pak de trein naar Barcelona, en even later wandel je al op de Ramblas..

Geweldige autovakantie Costa Dorada 🚗️ Playa Montroig - Canvas
Geweldige autovakantie Costa Dorada 🚗️ Playa Montroig - Canvas
Geweldige autovakantie Costa Dorada 🚗️ Playa Montroig - Canvas
Geweldige autovakantie Costa Dorada 🚗️ Playa Montroig - Canvas

Faciliteiten accommodatie

  • Volop animatie en entertainment
  • Kinder en tienerclub
  • Ga een dag naar PortAventura
  • Aan een goudgeel zandstrand
  • Zeer comfortabele camping
  • Cultuur snuiven in Barcelona

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 12 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!