Top autovakantie Costa Del Sol ⏩ Alua Lago Rojo

Prijs (per persoon)€461,-€854,- -46%
Vertrek opWoensdag 28 september 2022
Verblijf8 Dagen logies
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Del Sol »  Torremolinos
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Spanje ➡️ 8 Dagen logies in Alua Lago Rojo, Torremolinos ➡️ € 461,- per persoon ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Top autovakantie Costa Del Sol - Spanje met vertrek op woensdag 28 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Alua Lago Rojo

8 daagse autovakantie naar Alua Lago Rojo in torremolinos, spanje. Het Alua Lago Rojo is een elegant ontworpen 4-sterrenhotel in Torremolinos. Het is alleen voor volwassenen te boeken dus je kan hier heerlijk genieten van alle rust aan het zwembad of op het dakterras vanwaar je een prachtig uitzicht hebt over het kilometerslange droomstrand. Hier vind je nog een extra zwembad en heerlijke loungebedden. Het Alua Lago Rojo staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en de uitstekende ligging in de wijk Carihuela, vrijwel direct aan het strand en de promenade. Vanaf het complex wandel je ook gemakkelijk naar het centrum van Torremolinos voor vermaak. Geniet van al het moois dat de Costa del Sol te bieden heeft tijdens een heerlijke vakantie in het Alua Lago Rojo.

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 28 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-01-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!