Goedkope vakantie Costa De La Luz ⏩ IBEROSTAR Andalucia Playa

Prijs (per persoon)€672,-€946,- -29%
Vertrek opWoensdag 1 juni 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa De La Luz »  Chiclana De La Frontera
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope vakantie Spanje ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in IBEROSTAR Andalucia Playa, Chiclana De La Frontera ➡️ € 672,- per persoon ➡️ Verblijf in 5 sterren hotel ➡️ Goedkope vakantie Costa De La Luz - Spanje met vertrek op woensdag 1 juni 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

IBEROSTAR Andalucia Playa

8 daagse autovakantie naar IBEROSTAR Andalucia Playa in chiclana de la frontera, spanje. Dit heerlijke IBEROSTAR Andalucia Playa hotel is gelegen in Chiclana de la Frontera, direct aan de Spaanse kust. Het luxe 5-sterrenhotel beschikt over diverse faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een uitgebreid wellnesscenter met vele faciliteiten zoals een stoombad en een sauna. Voor golfliefhebbers is dit hotel ook uitermate geschikt, er ligt namelijk een prachtige golfbaan tegenover de accommodatie. En kom je met de kinderen en de tieners op vakantie? Die hebben ieder een eigen club waar de allerjongsten zich samen met het animatieteam kunnen vermaken. Oh, en vergeet ook zeker niet het ruime aanbod aan restaurants en bars. Er is zelfs een restaurant aan het strand aanwezig. Vlieg naar Spanje en kom relaxen in het IBEROSTAR Andalucia Playa hotel!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 1 juni 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-01-02. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!