Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Mediterraneo & Mediterraneo Park

Prijs (p/p)€141,-€181,- -22%
Vertrek opZaterdag 25 september 2021
Verblijf5 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Spanje »  Costa Brava »  Rosas
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope vakantie Spanje ⏩ 5 Dagen in Mediterraneo & Mediterraneo Park, Rosas ⏩ € 141,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Goedkope vakantie Costa Brava - Spanje met vertrek op zaterdag 25 september 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9.2

Mediterraneo & Mediterraneo Park

Dit populaire kindvriendelijke complex met privéparkeerplaats op 150 meter van het Santa Margarita strand in Rosas bestaat uit het 3* hotel Mediterraneo en het 4* hotel Mediterraneo Park. In juli en augustus worden veel activiteiten voor kinderen georganiseerd, maar ook de volwassenen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Wat dacht je van de 10.000 m2 grote tuin vol met sportieve faciliteiten voor jong en oud, met een groot zwembad en heerlijke wellnessmogelijkheden. Wandel via de levendige boulevard naar Rosas, want wees eerlijk een boulevard kan niet ontbreken aan deze vakantie. Maar een verfrissend drankje in een gezellige badplaats natuurlijk ook niet. Gelukkig hoef je niet te kiezen, hier kan dat gewoon. Geniet van een heerlijke vakantie!.

Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Mediterraneo & Mediterraneo Park
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Mediterraneo & Mediterraneo Park
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Mediterraneo & Mediterraneo Park
Goedkope vakantie Costa Brava 🚗️ Mediterraneo & Mediterraneo Park

Faciliteiten accommodatie

  • Volop sporten, rusten in de spa
  • Goede prijs en hoge kwaliteit
  • Bezoek het waterpark Aqua Brava
  • Veel winkels in directe omgeving
  • Modern en fris hotel
  • Zó op het strand

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 25 september 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!