Korting autovakantie Costa Blanca 🚗️ Gemelos 20

Prijs (p/p)€165,-
Vertrek opVrijdag 9 april 2021
Verblijf7 Dagen logies
AccommodatieAppartement
Bestemming Spanje »  Costa Blanca »  Benidorm
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieD-Reizen
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij D-Reizen

Goedkope autovakantie Spanje ⏩ 7 Dagen logies in Gemelos 20, Benidorm ⏩ € 165,- p/p ⏩ Korting autovakantie Costa Blanca met vertrek op vrijdag 9 april 2021 ⏩ Veilig boeken bij D-Reizen met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

9

Gemelos 20

Appartementen Gemelos beschikt over drie liften en een zwembad met afgescheiden kindergedeelte. Er is geen receptie, de sleutel kunt u verkrijgen onder het complex. Het appartementencomplex bestaat uit twee naast elkaar gelegen torens. De ruime appartementen zijn van alle gemakken voorzien en op loopafstand van het strand. De 2-kamerappartementen zijn voorzien van een woon-/slaapkamer met tv, huurkluisje, airconditioning en slaapgelegenheid. Keuken met kookplaten en koelkast. Aparte slaapkamer. Volledig ingerichte badkamer. Balkon met zitje.

Faciliteiten accommodatie

  • Kinderzwembad
  • Zwembad(en)
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Lift
  • Parkeergelegenheid

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 9 april 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder D-Reizen, op datum van publicatie: 2021-04-04. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!