Last minute autovakantie Costa Blanca ⏩ Albir Garden Resort

Prijs (per persoon)€283,-€435,- -35%
Vertrek opVrijdag 8 april 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Spanje »  Costa Blanca »  Albir
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Albir Garden Resort, Albir ➡️ € 283,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Last minute autovakantie Costa Blanca - Spanje met vertrek op vrijdag 8 april 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7.9

Albir Garden Resort

8-daagse Autovakantie naar Costa Blanca bij Albir Garden Resort. Fantastisch familieresort, Met een groots waterpark, Roetsjen van de 17 glijbanen, All Inclusive, zorgeloze vakantie, Animatie in hoogseizoen, Op maar 5 km rijden van Benidorm. Op basis van All Inclusive of logies verblijven in een appartement naar wens? Dit kan bij Albir Garden Resort. Voor een dagje weg biedt het bruisende Benidorm de uitkomst, op circa 5 kilometer afstand en snel te bereiken per bus. Of zoek verkoeling in het naastgelegen 'Aquagarden Park', met maar liefst 17 glijbanen en aparte gedeeltes voor kinderen en volwassenen. Gegarandeerd plezier voor jong en oud! Je verblijft hier op basis van all inclusive in een goed ingericht appartement of een moderne studio (zonder keuken). Tijdens de vakantiemaanden ideaal voor gezinnen met kinderen die zich geen moment hoeven te vervelen dankzij de uitgebreide animatie. Kortom, je vindt hier alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Albir Garden is een echte aanrader!

Last minute autovakantie Costa Blanca ⏩ Albir Garden Resort
Last minute autovakantie Costa Blanca ⏩ Albir Garden Resort
Last minute autovakantie Costa Blanca ⏩ Albir Garden Resort
Last minute autovakantie Costa Blanca ⏩ Albir Garden Resort

Vakantie highlights

  • Fantastisch familieresort, Met een groots waterpark, Roetsjen van de 17 glijbanen, All Inclusive, zorgeloze vakantie, Animatie in hoogseizoen, Op maar 5 km rijden van Benidorm

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fitness
  • Tennis
  • Volleybal
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Wasmachines (zelfservice),

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 8 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!