TIP autovakantie Catalonië ⏩ Aqua Silhouette & Spa

Prijs (per persoon)€241,-€446,- -46%
Vertrek opMaandag 10 april 2023
Verblijf8 Dagen
AccommodatieHotel
Bestemming Spanje »  Catalonië »  Malgrat de Mar
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Spanje ➡️ 8 Dagen in Aqua Silhouette & Spa, Malgrat de Mar ➡️ € 241,-  (per persoon) ➡️ TIP autovakantie Catalonië - Spanje met vertrek op maandag 10 april 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

9

Aqua Silhouette & Spa

8-daagse Autovakantie naar Catalonië bij Aqua Silhouette & Spa. Zo op het strand, Een boek lezen op het strand, Dichtbij het centrum, Adults Only, Luieren bij het zwembad, Ook op basis van All Inclusive te boeken. Bij Aqua Silhouette & Spa kom je pas echt tot rust. Dit Adults Only hotel gelegen in Malgrat de Mar is een fijn hotel voorzien van alle gemakken. De hoge scores van onze gasten liegen er niet om. Het leven is goed in Aqua Silhouette & Spa. Even helemaal niets? Het is ook mogelijk om een All Inclusive vakantie te boeken bij dit hotel. Vanuit het hotel loop je zo naar het strand en slenter daarna over de boulevard van Malgrat de Mar.

TIP autovakantie Catalonië ⏩ Aqua Silhouette & Spa
TIP autovakantie Catalonië ⏩ Aqua Silhouette & Spa
TIP autovakantie Catalonië ⏩ Aqua Silhouette & Spa
TIP autovakantie Catalonië ⏩ Aqua Silhouette & Spa

Vakantie highlights

  • Zo op het strand, Een boek lezen op het strand, Dichtbij het centrum, Adults Only, Luieren bij het zwembad, Ook op basis van All Inclusive te boeken

Faciliteiten accommodatie

  • Zwembad
  • Fitness
  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 april 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-11-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!