Korting autovakantie Barcelona 🚗️ Poblenou

Prijs (per persoon)€38,-€50,- -24%
Vertrek opZondag 6 maart 2022
Verblijf3 Dagen logies
AccommodatieHotel
Bestemming Spanje »  Barcelona »  Barcelona
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Spanje ⏩ 3 Dagen logies in Poblenou, Barcelona ⏩ € 38,- per persoon ⏩ Korting autovakantie Barcelona - Spanje met vertrek op zondag 6 maart 2022 ⏩ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

8

Poblenou

3 daagse stedentrip naar Poblenou in barcelona, spanje. Poblenou is het ideale hotel voor een stedentrip naar de populaire stad Barcelona. Gelegen in een opkomende wijk, naast de gezellige Rambla Poblenou en op loopafstand van het Bogatell strand. Daarnaast bereik je per metro gemakkelijk het hart van de stad. Wat wil je nog meer?! Poblenou is een comfortabel maar basic 1-sterrenhotel waar je na een dagje Barcelona even tot rust kan komen op je kamer of op het terras, onder het genot van een drankje. Boek een vakantie of stedentrip naar Poblenou en geniet van een fijn verblijf in Barcelona!

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 6 maart 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2021-11-21. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!