Goedkoopste aanbieding vakantie Pommeren ⏩ Havet en Spa 8 Dagen €411,-

Prijs (per persoon)€411,-€632,- -35%
Vertrek opZaterdag 6 mei 2023
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie5 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Pommeren »  Dzwirzyno
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Prijs voordeel meivakantie Polen ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Havet en Spa, Dzwirzyno € 411,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 5 sterren hotel ➡️ Goedkoopste aanbieding vakantie Pommeren - Polen met vertrek op zaterdag 6 mei 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

7

Havet en Spa

8 daagse autovakantie naar Havet en Spa in dzwirzyno, polen. Op zoek naar een luxe vakantie in Dwirzyno? Dan is het 5-sterren hotel Havet Resort & Spa wat voor jou. Het resort is gelegen op een unieke plek, aan het strand en omgeven door de groene natuur van Polen. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of langs de zee om vervlogens tot rust te komen in de zwembaden en spa van het hotel. Boek snel je vakantie naar dit heerlijke hotel en geniet van de luxe!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 6 mei 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-02-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!