Waanzinnige prijs vakantie Krakau ⏩ Kazimierz 3 Dagen €36,-

Prijs (per persoon)€36,-€65,- -45%
Vertrek opDinsdag 1 augustus 2023
Verblijf3 Dagen logies ontbijt
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Polen »  Krakau »  Krakau
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij Prijsvrij

Hoge korting zomervakantie Polen ➡️ 3 Dagen logies ontbijt in Kazimierz, Krakau € 36,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Waanzinnige prijs vakantie Krakau - Polen met vertrek op dinsdag 1 augustus 2023 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met repatriëring bij calamiteiten.

9

Kazimierz

3 daagse stedentrip naar Kazimierz in krakau, polen. Hotel Kazimierz is gevestigd in een historisch pand in het hart van de voormalige Joodse wijk van Krakau. Deze centrale ligging zorgt er voor dat de meeste bezienswaardigheden in deze stad te voet te bereiken zijn. Zo loop je binnen 10 minuten naar Kasteel Wawel en ligt de historische binnenstad ook op loopafstand. Krakau is een prachtige Poolse stad die absoluut een stedentripje waard is!

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 1 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2023-01-15. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!