Last minute autovakantie Wenen ⏩ Johann Strauss

Prijs (per persoon)€539,-€1078,- -50%
Vertrek opZondag 8 mei 2022
Verblijf8 Dagen logies ontbijt
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Wenen »  Wenen
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatiePrijsvrij
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Prijsvrij

Goedkope autovakantie Oostenrijk ➡️ 8 Dagen logies ontbijt in Johann Strauss, Wenen ➡️ € 539,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ Last minute autovakantie Wenen - Oostenrijk met vertrek op zondag 8 mei 2022 ➡️ Veilig boeken bij Prijsvrij met geld terug garantie bij calamiteiten.

6

Johann Strauss

8 daagse autovakantie naar Johann Strauss in wenen, oostenrijk. Het 4-sterren Johann Strauss is een sfeervol hotel in het midden van het mooie Wenen. Omdat je je zo centraal in de stad bevindt is het de perfecte accommodatie voor een gezellige stedentrip naar Wenen. Je bent waarschijnlijk elke dag op pad, maar voordat je op ontdekking gaat kan je eerst even genieten van een lekker ontbijtje in het hotel. Bij terugkomst kan je prima bijkomen in de kleine bar of in je eigen comfortabele kamer. Als je op zoek bent naar een hotel in Wenen met goede prijs-kwaliteitverhouding is Johann Strauss een top aanrader!

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 8 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Prijsvrij, op datum van publicatie: 2022-04-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!