Goedkoop op vakantie Tirol ⏩ Lifthotel

Prijs (per persoon)€248,-€443,- -44%
Vertrek opMaandag 26 september 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Kirchberg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope vakantie Oostenrijk ➡️ - Dagen in Lifthotel, Kirchberg ➡️ € 248,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ - Kinderbed gratis aanwezig (opgeven bij boeking), een kind kan niet boven de maximale bezetting van een kamer verblijven ➡️ Goedkoop op vakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op maandag 26 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.2

Lifthotel

In het Lifthotel Kirchberg kunt u onbezorgd vakantie vieren op basis van een all inclusive formule. Ontdek Tirol, de populairste vakantieregio van Oostenrijk.

Goedkoop op vakantie Tirol ⏩ Lifthotel
Goedkoop op vakantie Tirol ⏩ Lifthotel
Goedkoop op vakantie Tirol ⏩ Lifthotel
Goedkoop op vakantie Tirol ⏩ Lifthotel

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 26 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-08-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!