TIP autovakantie Tirol ⏩ Hotel Post

Prijs (per persoon)€68,-€108,- -37%
Vertrek opZaterdag 2 juli 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie4 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Tirol »  Nauders
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope zomervakantie Oostenrijk ➡️ - Dagen in Hotel Post, Nauders ➡️ € 68,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren hotel ➡️ - Kinderbed en -stoel (gratis, te vermelden bij reservering) - Begeleide wandelingen - 1x per week grillavond (weersafhankelijk) - Dagelijks een namiddag-snack - 1x per week begeleide mountainbiketocht inclusief mountainbikehuur - Nauders Summer Card met vele extra's en voordelen (u ontvangt deze kaart ter plaatse) ➡️ TIP autovakantie Tirol - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 2 juli 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

8.8

Hotel Post

Een van onze tophotels in Nauders. Het hotel is al meer dan 200 jaar in het bezit van diverse generaties van de familie Baldauf. Gastvrijheid en persoonlijke aandacht is hier vanzelfsprekend.

TIP autovakantie Tirol ⏩ Hotel Post
TIP autovakantie Tirol ⏩ Hotel Post
TIP autovakantie Tirol ⏩ Hotel Post
TIP autovakantie Tirol ⏩ Hotel Post

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Corona informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 2 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-05-20. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!