Korting autovakantie Steiermark 🚗️ Familienhotel Herbst

Prijs (per persoon)€181,-€229,- -21%
Vertrek opVrijdag 29 oktober 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Steiermark »  Fladnitz an der Teichalm
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Oostenrijk ⏩ 4 Dagen in Familienhotel Herbst, Fladnitz an der Teichalm ⏩ € 181,- per persoon ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Korting autovakantie Steiermark - Oostenrijk met vertrek op vrijdag 29 oktober 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Familienhotel Herbst

Iedereen voelt zich direct thuis bij Familienhotel Herbst. Met volop faciliteiten voor jong en oud is het hier goed vertoeven in Fladnitz. De kinderen vermaken zich in de speeltuin terwijl jij geniet van een drankje in de zon op het terras. Ook is het genieten in de ruime wellness. Met sauna's, een stoombad, een binnenzwembad en heerlijke massages komt je lichaam hier helemaal tot rust. Naast de vele wandel- en fietspaden zijn er voor de avontuurlijke dagen ook genoeg andere activiteiten te ondernemen. Beleef waterplezier bij de Teichalmsee of ga op rodelavontuur in Koglhof. En vergeet niet iedere dag de huisgeit Gretchen even gedag te zeggen. Boek een kamer van 30m² voor 1 person met kind of voor 2 personen een kamer met balkon van 30m². Voor 3 personen is er een kamer met balkon van 36m². Er is ook een familie kamer van 36m² met balkon om lekker van te vakantie te genieten.

Korting autovakantie Steiermark 🚗️ Familienhotel Herbst
Korting autovakantie Steiermark 🚗️ Familienhotel Herbst
Korting autovakantie Steiermark 🚗️ Familienhotel Herbst
Korting autovakantie Steiermark 🚗️ Familienhotel Herbst

Faciliteiten accommodatie

  • Leuke kleine kinderboerderij
  • Vakantie met het hele gezin
  • Avonturenspeelplaats voor de kids
  • Ontspannen bij het binnenzwembad
  • Relaxen in één van de sauna's
  • Ontbijten met regionale producten

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 oktober 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-07-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!