Pak de korting! autovakantie Ski Juwel ⏩ Hannes 8 Dagen €301,-

Prijs (per persoon)€301,-€602,- -50%
Vertrek opZaterdag 3 juni 2023
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Ski Juwel »  Niederau
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken
Nu boeken bij TUI

Earlybird aanbieding autovakantie Oostenrijk ➡️ 8 Dagen in Hannes, Niederau ➡️ Inclusief skipas € 301,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren hotel ➡️ Pak de korting! autovakantie Ski Juwel - Oostenrijk met vertrek op zaterdag 3 juni 2023 ➡️ Veilig boeken bij TUI met repatriëring bij calamiteiten.

9

Hannes

8-daagse Autovakantie naar Ski Juwel bij Hannes. Traditioneel Oostenrijk, Midden in Niederau, Geniet van ontbijt en diner, Thuis bij de familie Fankhauser & inclusief transfers.. In Hotel Hannes in Niederau, bedien je jezelf aan het rijke ontbijtbuffet. Daarna de piste op en genieten van de sneeuw en frisse lucht. Bij thuis komen wacht er een sauna op je om je helemaal herboren te laten voelen.

Pak de korting! autovakantie Ski Juwel ⏩ Hannes 8 Dagen  €301,-
Pak de korting! autovakantie Ski Juwel ⏩ Hannes 8 Dagen  €301,-
Pak de korting! autovakantie Ski Juwel ⏩ Hannes 8 Dagen  €301,-
Pak de korting! autovakantie Ski Juwel ⏩ Hannes 8 Dagen  €301,-

Vakantie highlights

  • Traditioneel Oostenrijk, Midden in Niederau, Geniet van ontbijt en diner, Thuis bij de familie Fankhauser & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • Sauna,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 3 juni 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!