Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis 🚗️ Gasthof Traube

Prijs (p/p)€496,-€584,- -15%
Vertrek opDonderdag 25 maart 2021
Verblijf4 Dagen
Accommodatie3 Sterren hotel
Bestemming Oostenrijk »  Serfaus - Fiss - Ladis »  Fliess
VervoerInclusief vlucht en transfer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Oostenrijk ⏩ 4 Dagen in Gasthof Traube, Fliess ⏩ Inclusief vlucht en transfer ⏩ Vliegvakantie met vertrek vanaf Eindhoven ⏩ € 496,- p/p ⏩ Verblijf in 3 sterren hotel ⏩ Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis - Oostenrijk met vertrek op donderdag 25 maart 2021 ⏩ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje.

8

Gasthof Traube

Familiaire sfeer en een gastvrije instelling maken Gasthof Traube een zeer geliefd hotel. Het verblijf bevindt zich nabij het centrum van Fliess en is inclusief skipas voor het gebied Serfaus-Fiss-Ladis. Vervoer naar één van deze plaatsen is op eigen gelegenheid of met de skibus, maar vervolgens brengen de vele skiliften je naar een aaneengesloten winterparadijs van maar liefst 212 kilometer aan pistes. Enjoy!.

Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis 🚗️ Gasthof Traube
Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis 🚗️ Gasthof Traube
Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis 🚗️ Gasthof Traube
Last minute autovakantie Serfaus - Fiss - Ladis 🚗️ Gasthof Traube

Faciliteiten accommodatie

  • Vlak bij het centrum
  • Toch rustig en gemoedelijk
  • Gezond ontbijt, lekker avondeten
  • Gastvrijheid staat voorop
  • 212 km skipiste
  • Hoogte skigebied 1200m - 2800m

COVID-19 informatie

De regels en beperkingen vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land en zelfs regio. Ook kunnen deze regels elke week worden gewijzigd. Ook in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts, vakantieparken en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat het zwembad en kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie aanbieding disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 25 maart 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-05-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!