Super vakantie Karinthie ⏩ Das Katschberg

Prijs€106,-€156,- -32%
Vertrek opZondag 25 september 2022
Verblijf- Dagen
Accommodatie4 Sterren bungalow
Bestemming Oostenrijk »  Karinthie »  Rennweg am Katschberg
VervoerEigen vervoer
ReisorganisatieDe Jong Intra
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij de Jong Intra

Goedkope vakantie Oostenrijk ➡️ - Dagen in Das Katschberg, Rennweg am Katschberg ➡️ € 106,-  ➡️ Verblijf in 4 sterren bungalow ➡️ - De KatschbergCard Unlimited, met vele extra's en voordelen. U ontvangt deze kaart ter plaatse - Begeleide wandelingen en een wisselend activiteitenprogramma, georganiseerd door het hotel - Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie ➡️ Super vakantie Karinthie - Oostenrijk met vertrek op zondag 25 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij de Jong Intra met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Das Katschberg

Dit 4-sterren all inclusivehotel is perfect voor een ontspannen gezinsvakantie in de Alpen. Met de inbegrepen KatschbergCard profiteert u van leuke kortingen op uitstapjes in de omgeving.

Super vakantie Karinthie ⏩ Das Katschberg
Super vakantie Karinthie ⏩ Das Katschberg
Super vakantie Karinthie ⏩ Das Katschberg
Super vakantie Karinthie ⏩ Das Katschberg

Vakantie highlights

Faciliteiten accommodatie

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zondag 25 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder de Jong Intra, op datum van publicatie: 2022-07-18. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!