Last minute autovakantie Voss ⏩ Myrkdalen Mountain Resort

Prijs (per persoon)€392,-€544,- -28%
Vertrek opDonderdag 1 september 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie4 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  Voss »  Myrkdalen
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope autovakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Myrkdalen Mountain Resort, Myrkdalen ➡️ € 392,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 4 sterren appartement ➡️ Last minute autovakantie Voss - Noorwegen met vertrek op donderdag 1 september 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Myrkdalen Mountain Resort

8-daagse Autovakantie naar Voss bij Myrkdalen Mountain Resort. Prachtig uitzicht, Omringd door bergtoppen, Ruim en comfortabele kamers, Erop uit? Ontdek de omgeving, Oase van rust, Balkon met prachtig uitzicht & inclusief transfers.. In Myrkdalen Mountain Resort heb je een fantastisch uitzicht op de berg vanuit je kamer of appartement. In de zomer is de berg in zijn groene glorie te aanschouwen. 's Avonds geniet je van een heerlijke maaltijd in één van de restaurants, om de volgende ochtend weer opnieuw te genieten van het mooie plekje in Noorwegen.

Last minute autovakantie Voss ⏩ Myrkdalen Mountain Resort
Last minute autovakantie Voss ⏩ Myrkdalen Mountain Resort
Last minute autovakantie Voss ⏩ Myrkdalen Mountain Resort
Last minute autovakantie Voss ⏩ Myrkdalen Mountain Resort

Vakantie highlights

  • Prachtig uitzicht, Omringd door bergtoppen, Ruim en comfortabele kamers, Erop uit? Ontdek de omgeving, Oase van rust, Balkon met prachtig uitzicht & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Donderdag 1 september 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-31. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!