Last minute vakantie Vestlandet ⏩ Voss Resort Bavallstunet

Prijs (per persoon)€342,-€534,- -36%
Vertrek opMaandag 10 oktober 2022
Verblijf8 Dagen
Accommodatie3 Sterren appartement
Bestemming Noorwegen »  Vestlandet »  Skulestadmo
VervoerEigen vervoer
TouroperatorTUI
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

Goedkope herfstvakantie Noorwegen ➡️ 8 Dagen in Voss Resort Bavallstunet, Skulestadmo ➡️ € 342,-  (per persoon) ➡️ Verblijf in 3 sterren appartement ➡️ Last minute vakantie Vestlandet - Noorwegen met vertrek op maandag 10 oktober 2022 ➡️ Veilig boeken bij TUI met geld terug garantie bij calamiteiten.

7

Voss Resort Bavallstunet

8-daagse Autovakantie naar Vestlandet bij Voss Resort Bavallstunet. Mooie en ruime kamers, Balkon met prachtig uitzicht, Verwennerij in de restaurants, De lange, fruitige Hardangerfjord, De kleine, dramatische Næroyfjord, Cultuur snuiven in Bergen & inclusief transfers.. De ligging van dit resort is geweldig! Ga met de Floyenbaan de heuvel op om een prachtig uitzicht over Bergen te ervaren. Een andere aanrader is een van de mooiste, steilste treintrajecten ter wereld; met de trein vanuit Flåm naar Myrkdalen. Maar ook een wandeling in de directe omgeving, of met een goed boek op je balkon helemaal tot rust komen is mogelijk.

Last minute vakantie Vestlandet ⏩ Voss Resort Bavallstunet
Last minute vakantie Vestlandet ⏩ Voss Resort Bavallstunet
Last minute vakantie Vestlandet ⏩ Voss Resort Bavallstunet
Last minute vakantie Vestlandet ⏩ Voss Resort Bavallstunet

Vakantie highlights

  • Mooie en ruime kamers, Balkon met prachtig uitzicht, Verwennerij in de restaurants, De lange, fruitige Hardangerfjord, De kleine, dramatische Næroyfjord, Cultuur snuiven in Bergen & inclusief transfers.

Faciliteiten accommodatie

  • ,

Vakantiedeal disclaimer

OP=OP! De genoemde aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 10 oktober 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-10-03. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!